Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

 • descarga.jpg

  Descobrint Inventores

  24/1/2019

  El dilluns 11 de febrer a les 17.15 h., celebrem el Dia Internacional de la dona i la nena a la Ciència amb una activitat molt especial.
   
  L'autora del llibre Supermujeres Superinventoras, Sandra Uve, ens presentarà l'exposició Super Women Super Inventors, i coneixerem la tasca d'aquestes dones i el canvi significatiu que van suposar els seus invents a la Història. Després impartirà un taller divulgatiu, educatiu i formatiu.

 • Imatge1.png

  5a edició del Súper Lector

  2/1/2019

  Si t'agrada llegir i estàs fent Primària.... anima't i participa en aquest entretingut concurs.
   
  Tens fins el 31 de gener per apuntar-te!
   
  Si vols saber més, vine a la biblio i t'ho expliquem.

 • app.jpg

  Les biblioteques, a la butxaca

  3/12/2018

  BibliotequesXBM és l'aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província tens més a prop i les activitats que t'ofereixen. Troba i situa en el mapa  les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. Pots cercar les activitats per paraula clau, data, tipus d'activitat, municipi, bibliobús i  biblioteca i desar les activitatsi...

 • Koalatext.jpg

  Aprèn anglès amb Koalatext

  12/11/2018

  Koalatext és un recurs en línia per aprendre la llengua anglesa, creat i desenvolupat per facilitar tant l’ensenyament com l’aprenentatge de l’anglès a professors i estudiants de diferents nivells escolars. Més de 500 unitats de comprensió lectora, àudios, vídeos i flashcards fan de koalatext un recurs pràctic que ha de permetre als mestres i als infants millorar el seu treball diari d'ensenyar i aprendre l'anglès. Tots els continguts estan classificats per camps semàntics diferents...

 • efilm.jpg

  Gaudeix del préstec digital de pel·lícules des d'eBiblioCat

  19/9/2018

  Ara, amb el teu carnet de la biblioteca, ja pots accedir de manera gratuïta a més de dos mil documents audiovisuals del catàleg de la plataforma eFilm. Aquest catàleg, disponible a eBiblioCat, inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals distribuïts per Filmin.

 • Logo Activitast.png

  Activitats setembre

  3/9/2018

  Ja s'han acabat les vacances i poc a poc tots tornem a la nostra rutina.
   
  Nosaltres hem tornat amb les piles ben carregades i us estem preparant un munt d'activitats i diferents propostes per a que gaudiu de la biblioteca i de tot el que us oferim.
   
  Mireu les nostres activitats pel mes de setembre. Us hi esperem! 

 • Bibliopiscina 2018

  Bibliopiscina 2018

  5/7/2018

  Ja és estiu! I com cada any, la biblioteca us vol acompanyar entre bany i bany.
   
  A la bibliopiscina oferim un servei de préstec de diaris, revistes, contes infantils i llibres per a adults. Per poder gaudir-ne, només necessiteu el carnet de la biblioteca, el de la piscina, el DNI o el carnet de conduir (els documents són només per llegir al recinte de la piscina).
   
  Enguany, els horaris són els següents:
   
  * JULIOL: de 17 a 20 h
  * AGOST: d'11 a 13 h i de 17 a 19 h.

 • BP

  Biblioteca de pares i mares

  4/9/2017

  Un espai amb llibres, revistes, vídeos, recomanacions web i altres recursos on trobaràs informació sobre la maternitat i la paternitat. Els temes són: abans de ser pare, adopció i acolliment, activitats en família, salut i alimentació, embaràs i nadó. Destaca l’apartat dedicat a la psicologia: realitats familiars, germans, límits, aprenentatge, la son, adolescents, sexualitat i educació en valors.

 • Món laboral

  Món laboral

  4/8/2016

  És una secció orientada a la recerca de feina i recursos per a la millora en l’àmbit laboral. Els temes que inclou són: mercat de treball, cerca de feina, emprenedoria, equips de treball, qualitat, venda i màrqueting i treballar a l'administració pública. El prestatge virtual de món laboral ofereix recursos, recomanacions, informació i eines actualitzades sobre aquesta temàtica.

 • Logo DIY

  DiY Fes-ho tu mateix

  4/8/2016

  DIY o Fes-ho tu mateix és una secció dedicada al món de les manualitats,
  T’oferim una àmplia selecció de títols que fomenten l’esperit creatiu i d’autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, labors, patronatge, costura, arts tèxtils..... Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen “Fes-ho tu mateix”.

 • Logo Món àrab

  Cultura Àrab

  3/8/2016

  Secció de la biblioteca que conté llibres i altres materials sobre la cultura dels païssos àrabs (història, religió, llengua, receptes de cuina, etc.). Inclou un apartat especial per a l’aprenentatge de la llengua àrab, A més de materials específics per a l’aprenentatge de castellà i català adreçats a persones d’origen àrab.

 • Carnet biblioteques

  e-biblio

  6/6/2016

  Com funciona? Només has de tenir el teu carnet de la biblioteca. En aquest vídeo trobaràs tota la informació per poder començar a llegir amb el teu dispositiu (tablet, e-book, etc.).

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

BIBLIOTECA > Actualitat
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25