Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

 • Arts Libris

 • ST2018

  St. Jordi 2018

  18/4/2018

  Ja queda molt poquet per la Diada de Sant Jordi, i aquest any ho celebrarem a la Plaça Pau Casals juntament amb altres entitars de la vila.
   
  No us perdeu totes les activitats que s'ha programat! Feu clic aquí.

 • ruta

  Montserrat Roig

  13/4/2018

  Dissabte 21 d'abril de 9 a 14 h. (Anada i tornada en autobús).
   
  Preu: 13 € (es pot fer una pre-reserva abonant el 50% de l'import).
   
  Inscripcions del 3 al 16 d'abril, a l'Agència de Viatges d'Abrera.
   
  Places limitades. Més informació a la biblioteca. 

 • logo club

  Ràdio Abrera

  13/3/2018

  La darrera tertúlia del nostre club de lectura infatil va ser molt especial....
   
  Els nostres nens i nenes, juntament amb la moderadora, la Rosa Gordillo, van visitar Ràdio Abrera! Els hi van ensenyar les instal·lacions i van fer una petita entrevista. La voleu sentir? Us la deixem enllaçada aquí.
   
  Moltes gràcies a tot l'equip de Ràdio Abrera i als components del club de lectura! 
   

 • BP

  Biblioteca de pares i mares

  4/9/2017

  Un espai amb llibres, revistes, vídeos, recomanacions web i altres recursos on trobaràs informació sobre la maternitat i la paternitat. Els temes són: abans de ser pare, adopció i acolliment, activitats en família, salut i alimentació, embaràs i nadó. Destaca l’apartat dedicat a la psicologia: realitats familiars, germans, límits, aprenentatge, la son, adolescents, sexualitat i educació en valors.

 • Collage St. Jordi 2017

  St. Jordi 2017 a la biblioteca

  4/5/2017

  Un any més, hem celebrat el dia de Sant Jordi amb molta il·lusió. Durant tot el mes d'abril, hem realitzat diferents activitats per celebrar aquest dia tan especial:
   
  Aparador cultural de St. JordiLectures compartidesTaller de nadonsConte infantilSorteig d'una panera cultural 
  Moltes gràcies a tothom per haver participat i per acompanyar-nos en aquesta festa tan especial per a nosaltres! Fins els proper any!

 • Logo hi havia una vegada

  Hi havia una vegada

  22/8/2016

  Aquest projecte es fa amb els nens i nenes de P5. El personal de la biblioteca porta un element motivador a l'aula en forma d'element sorpresa. El mestre treballa la motivació amb els alumnes. Posteriorment, visiten la biblioteca, veuen els espais i assisteixen a una sessió de contes amb un professional.

 • Món laboral

  Món laboral

  4/8/2016

  És una secció orientada a la recerca de feina i recursos per a la millora en l’àmbit laboral. Els temes que inclou són: mercat de treball, cerca de feina, emprenedoria, equips de treball, qualitat, venda i màrqueting i treballar a l'administració pública. El prestatge virtual de món laboral ofereix recursos, recomanacions, informació i eines actualitzades sobre aquesta temàtica.

 • Logo DIY

  DiY Fes-ho tu mateix

  4/8/2016

  DIY o Fes-ho tu mateix és una secció dedicada al món de les manualitats,
  T’oferim una àmplia selecció de títols que fomenten l’esperit creatiu i d’autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, labors, patronatge, costura, arts tèxtils..... Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen “Fes-ho tu mateix”.

 • Logo Món àrab

  Cultura Àrab

  3/8/2016

  Secció de la biblioteca que conté llibres i altres materials sobre la cultura dels païssos àrabs (història, religió, llengua, receptes de cuina, etc.). Inclou un apartat especial per a l’aprenentatge de la llengua àrab, A més de materials específics per a l’aprenentatge de castellà i català adreçats a persones d’origen àrab.

 • visita formativa

  Visites formatives

  5/7/2016

  L’objectiu és fomentar la seva autonomia a la biblioteca i donar a conèixer els seus serveis i els recursos d’informació existents (com trobar els materials, les signatures, el catàleg, etc). Es presenta l’espai infantil Gènius de la Xarxa de biblioteques.

 • Visita no pautada

  Visites no pautades

  4/7/2016

  Les escoles poder fer ús de la biblioteca i dels seus espais de forma no pautada pel personal de la biblioteca. Només cal avisar anticipadament i reservar hora (serà les tardes de dimarts a divendres de 15:15 a 16:15h).

 • Tarima infantil

  Visites escoles bressol

  3/7/2016

  La biblioteca ofereix la possibilitat que els alumnes de P2 de les escoles bressols del municipi vinguin i gaudeixin de la lectura de forma compartida amb els educadors. També oferim la possibilitat de prestar fons per a la lectura a l'aula. 
  Les visites es realitzen els matins de dimarts i dijous.
  Per a més informació, contacteu amb la biblioteca.

12 >
 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

BIBLIOTECA > Actualitat