Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

 • Novetats DIY

  Novetats DIY

  24/3/2017

  No poseu límits a la vostra creació! Nosaltres t'ajudem amb la nostra secció de llibres DIY (Fes-ho tu mateix).
   
  I ara, aprofiteu i gaudiu d'aquestes novetats que ens acaben d'arribar. Us esperem!
   
  http://www.biblioabrera.cat/fons/novetats.htm?fcat_24=13

 • Foment lectura

  Visites de foment de la lectura

  28/1/2017

  L’objectiu és despertar el gust per la lectura i donar les eines perquè l'infant trobi una lectura que li pugui interessar. 
  Com es desenvolupa:
  Parlem sobre el fet lector, a qui li agrada llegir i a qui no, què llegeixen.. Es monstren diversos tipus de llibres i es llegeixen fragments en veu alta intentant que siguin engrescadors.S'explica la varietat de lectures i formats (narrativa, còmic, poesia, àlbum il·lustrat, etc..).S'explica com trobar una lectura a la biblioteca: preguntar al...

 • Garantia juvenil

  Programa Garantia Juvenil

  10/1/2017

  Programa Garantia Juvenil
   
  A través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’ha dissenyat una cartera de serveis i programes .
  Els destinataris d'aquest programes són totes les persones d'entre 16 i 24 anys que ni estudien ni treballen ni segueixen una formació, perquè accedeixin a una oferta de feina, de formació o a un període pràctiques de 4 mesos.
  Per tenir més informació podeu consultar l'espai web de la generalitat amb informació actualitzada.
   

 • Logo hi havia una vegada

  Hi havia una vegada

  22/8/2016

  Aquest projecte es fa amb els nens i nenes de P5. El personal de la biblioteca porta un element motivador a l'aula en forma d'element sorpresa. El mestre treballa la motivació amb els alumnes. Posteriorment, visiten la biblioteca, veuen els espais i assisteixen a una sessió de contes amb un professional.

 • Món laboral

  Món laboral

  4/8/2016

  És una secció orientada a la recerca de feina i recursos per a la millora en l’àmbit laboral. Els temes que inclou són: mercat de treball, cerca de feina, emprenedoria, equips de treball, qualitat, venda i màrqueting i treballar a l'administració pública. El prestatge virtual de món laboral ofereix recursos, recomanacions, informació i eines actualitzades sobre aquesta temàtica.

 • Logo DIY

  DiY Fes-ho tu mateix

  4/8/2016

  DIY o Fes-ho tu mateix és una secció dedicada al món de les manualitats,
  T’oferim una àmplia selecció de títols que fomenten l’esperit creatiu i d’autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, labors, patronatge, costura, arts tèxtils..... Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen “Fes-ho tu mateix”.

 • Logo Món àrab

  Cultura Àrab

  3/8/2016

  Secció de la biblioteca que conté llibres i altres materials sobre la cultura dels païssos àrabs (història, religió, llengua, receptes de cuina, etc.). Inclou un apartat especial per a l’aprenentatge de la llengua àrab, A més de materials específics per a l’aprenentatge de castellà i català adreçats a persones d’origen àrab.

 • BP

  Biblioteca de pares i mares

  3/8/2016

  Un espai amb llibres, revistes, vídeos, recomanacions web i altres recursos on trobaràs informació sobre la maternitat i la paternitat. Els temes són: abans de ser pare, adopció i acolliment, activitats en família, salut i alimentació, embaràs i nadó. Destaca l’apartat dedicat a la psicologia: realitats familiars, germans, límits, aprenentatge, la son, adolescents, sexualitat i educació en valors.

 • visita formativa

  Visites formatives

  5/7/2016

  L’objectiu és fomentar la seva autonomia a la biblioteca i donar a conèixer els seus serveis i els recursos d’informació existents (com trobar els materials, les signatures, el catàleg, etc). Es presenta l’espai infantil Gènius de la Xarxa de biblioteques.

 • Visita no pautada

  Visites no pautades

  4/7/2016

  Les escoles poder fer ús de la biblioteca i dels seus espais de forma no pautada pel personal de la biblioteca. Només cal avisar anticipadament i reservar hora (serà les tardes de dimarts a divendres de 15:15 a 16:15h).

 • Tarima infantil

  Visites escoles bressol

  3/7/2016

  La biblioteca ofereix la possibilitat que els alumnes de P2 de les escoles bressols del municipi vinguin i gaudeixin de la lectura de forma compartida amb els educadors. També oferim la possibilitat de prestar fons per a la lectura a l'aula. 
  Les visites es realitzen els matins de dimarts i dijous.
  Per a més informació, contacteu amb la biblioteca.

 • Carnet biblioteques

  e-biblio

  6/6/2016

  Com funciona? Només has de tenir el teu carnet de la biblioteca. En aquest vídeo trobaràs tota la informació per poder començar a llegir amb el teu dispositiu (tablet, e-book, etc.).

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

LA BIBLIOTECA > Actualitat