Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

 • Bblpiscina 2017

  Bibliopiscina

  12/7/2017

   
  Préstec de llibres, revistes i diaris!
   
  Només necessiteu el carnet de la piscina, el de la biblio o el DNI.
   
  Us esperem de dilluns a divendres d'11 a 13 h. i de 17 a 19 h. fins el 31 d'agost!

 • Vacances 2017

  Vacances 2017

  20/6/2017

  Aquest any fem vacances de 7 al 18 d'agost. Ja sabeu que teniu els serveis de la Bibliopiscina, la e-Biblio, la Biblioteca virtual i el catàleg Aladí (el meu compte, per poder gestionar els vostres préstecs i reserves, renovacions, etc.).
   
  Mireu el video!

 • Collage St. Jordi 2017

  St. Jordi 2017 a la biblioteca

  4/5/2017

  Un any més, hem celebrat el dia de Sant Jordi amb molta il·lusió. Durant tot el mes d'abril, hem realitzat diferents activitats per celebrar aquest dia tan especial:
   
  Aparador cultural de St. JordiLectures compartidesTaller de nadonsConte infantilSorteig d'una panera cultural 
  Moltes gràcies a tothom per haver participat i per acompanyar-nos en aquesta festa tan especial per a nosaltres! Fins els proper any!

 • Garantia juvenil

  Programa Garantia Juvenil

  10/1/2017

  Programa Garantia Juvenil
   
  A través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’ha dissenyat una cartera de serveis i programes .
  Els destinataris d'aquest programes són totes les persones d'entre 16 i 24 anys que ni estudien ni treballen ni segueixen una formació, perquè accedeixin a una oferta de feina, de formació o a un període pràctiques de 4 mesos.
  Per tenir més informació podeu consultar l'espai web de la generalitat amb informació actualitzada.
   

 • Logo hi havia una vegada

  Hi havia una vegada

  22/8/2016

  Aquest projecte es fa amb els nens i nenes de P5. El personal de la biblioteca porta un element motivador a l'aula en forma d'element sorpresa. El mestre treballa la motivació amb els alumnes. Posteriorment, visiten la biblioteca, veuen els espais i assisteixen a una sessió de contes amb un professional.

 • Món laboral

  Món laboral

  4/8/2016

  És una secció orientada a la recerca de feina i recursos per a la millora en l’àmbit laboral. Els temes que inclou són: mercat de treball, cerca de feina, emprenedoria, equips de treball, qualitat, venda i màrqueting i treballar a l'administració pública. El prestatge virtual de món laboral ofereix recursos, recomanacions, informació i eines actualitzades sobre aquesta temàtica.

 • Logo DIY

  DiY Fes-ho tu mateix

  4/8/2016

  DIY o Fes-ho tu mateix és una secció dedicada al món de les manualitats,
  T’oferim una àmplia selecció de títols que fomenten l’esperit creatiu i d’autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, labors, patronatge, costura, arts tèxtils..... Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen “Fes-ho tu mateix”.

 • Logo Món àrab

  Cultura Àrab

  3/8/2016

  Secció de la biblioteca que conté llibres i altres materials sobre la cultura dels païssos àrabs (història, religió, llengua, receptes de cuina, etc.). Inclou un apartat especial per a l’aprenentatge de la llengua àrab, A més de materials específics per a l’aprenentatge de castellà i català adreçats a persones d’origen àrab.

 • BP

  Biblioteca de pares i mares

  3/8/2016

  Un espai amb llibres, revistes, vídeos, recomanacions web i altres recursos on trobaràs informació sobre la maternitat i la paternitat. Els temes són: abans de ser pare, adopció i acolliment, activitats en família, salut i alimentació, embaràs i nadó. Destaca l’apartat dedicat a la psicologia: realitats familiars, germans, límits, aprenentatge, la son, adolescents, sexualitat i educació en valors.

 • visita formativa

  Visites formatives

  5/7/2016

  L’objectiu és fomentar la seva autonomia a la biblioteca i donar a conèixer els seus serveis i els recursos d’informació existents (com trobar els materials, les signatures, el catàleg, etc). Es presenta l’espai infantil Gènius de la Xarxa de biblioteques.

 • Visita no pautada

  Visites no pautades

  4/7/2016

  Les escoles poder fer ús de la biblioteca i dels seus espais de forma no pautada pel personal de la biblioteca. Només cal avisar anticipadament i reservar hora (serà les tardes de dimarts a divendres de 15:15 a 16:15h).

 • Tarima infantil

  Visites escoles bressol

  3/7/2016

  La biblioteca ofereix la possibilitat que els alumnes de P2 de les escoles bressols del municipi vinguin i gaudeixin de la lectura de forma compartida amb els educadors. També oferim la possibilitat de prestar fons per a la lectura a l'aula. 
  Les visites es realitzen els matins de dimarts i dijous.
  Per a més informació, contacteu amb la biblioteca.

12 >
 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

LA BIBLIOTECA > Actualitat
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25