Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

CLUB LECTURA

  • logo club lectura
  • Elcoshumà

Propera tertúlia del Club de lectura: El cos humà de Paolo Giordano.

 

Escriptor i físic, nascut a Torí el 1982. Es va llicenciar cum laude en Física teòrica, a la Universitat de Torí, el 2006. Va guanyar una beca per fer el doctorat de recerca en física sobre les partícules on ha investigat les propietats del quark. Es va doctorar el 2010.

 

La seva primera novel·la, La solitud dels nombres primers (2008), va guanyar diversos premis de prestigi a Itàlia, on ha venut un milió de llibres, i s’ha traduït a una vintena de llengües. El 2006, havent visitat un projecte de Metges sense Fronteres a Kinshasa, a la República Democràtica del Congo, va escriure el conte Mundele (el blanc).

 

Té una secció a la revista Gioia, on escriu relats sobre temes d’actualitat i ha publicat diverses obres científiques.  El 2012, publica la segona novel·la, El cos humà, i el 2014, Negre i plata.

 

El cos humà és una novel·la coral que descriu les relacions personals d’un grup de joves soldats en un context dur i violent. Es troben en una base militar al sud d’Afganistan. Les experiències que hi viuen els deixaran profundes marques que intentaran esborrar així que acabi la missió.

  

La tertúlia es farà el proper 15 de febrer a  les 18.00 h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

NOVEL·LA > Club lectura