Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

CLUB LECTURA

  • logo club lectura
  • Guardián invisible.jpg

 

DOLORES REDONDO (Donostia, 1969)

 

Va estudiar dret i restauració gastronòmica.

Escriu des dels catorze anys. Va començar amb relats curts i contes infantils i el 2009 va publicar la primera novel·la, Los privilegios del ángel.

És autora de la Trilogia del Baztán, protagonitzada per la inspectora d'homicidis Amaia Salazar, i que s'ha publicat en més de 30 editorials de tot el món, a més d'una adaptació cinematogràfica amb força èxit de crítica i públic. Ha estat tan gran el ressò de la trilogia, que és possible, fins i tot, fer una ruta turística.

El 2016, va guanyar el Premi Planeta per la novel·la Todo esto te daré novel•la que s'allunya dels escenaris navarresos de la trilogia del Baztán i se situa a la Ribeira Sacra.

 

Bibliografia:

Los privilegios del ángel (2009)

El guardián invisible (2013)

Legado en los huesos (2013)

Ofrenda a la tormenta (2014)

Todo esto te daré (2016, premi Planeta).

 

 

EL GUARDIÁN INVISIBLE ( 2013)

 

Aquesta novel·la negra, on el paisatge i les llegendes són protagonistes, inicia la Trilogia del Baztán i va suposar la fama de l'escriptora.

Els fets se situen a la vall del riu navarrès Baztan Diu l'autora: "Yo tenía clara la historia, sabía que podía ser en un lugar de los Pirineos, pero también en Gipuzkoa. Era una historia policiaca, pero también tenía un componente muy importante, el matriarcado, y tenía que encontrar un lugar donde el matriarcado fuera potente".

La inspectora de la secció d'homicidis de la Policia Foral, Amaia Salazar, s'ha de fer càrrec de resoldre uns misteriosos assassinats. Això la porta al poble d'Elizondo, del qual va fugir temps enrere, i a enfrontar-se al seu propi passat.

 

 

 

Tertúlia del club, dimecres 20 de febrer a les 18.00 h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

LITERATURA > Club lectura
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25