Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

José Luis Garcia Herrera guanya el Premi al Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

25/11/2016

El Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, va acollir la nit del divendres 11 de novembre, el lliurament de la IX edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que atorga el Centre d’Estudis Comarcals cada dos anys.

 

Aquests guardons premien la feina de persones i entitats en 13 categories dels àmbits de les arts, el coneixement i la innovació, l’entorn i la sostenibilitat, la cohesió social i territorial i el compromís cívic, així com el Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, que atorga directament la Junta a una entitat de fora de la comarca, i el Premi Personalitat Baixllobregatina de l’Any, que es concedeix per votació popular a través del web del Centre d'Estudis Comarcals.

 

El president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, va estar l'encarregat de lliurar el premi Jaume Codina i Vilà a actuacions d'àmbit comarcal i de cohesió territorial, al projecte multiplataforma Orgull del Baix, per l'espai interactiu de "El Pati del Darrere".

 

Les candidatures guanyadores de la IX edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat van estar, entre d'altres:

 

  • Premi Agna Canalies Mestre de Literatura: José Luís Garcia Herrera d'Abrera (foto)
       
  • Premi Joan Cererols i Fornells de Música: Jove Orquestra de Cambra de la Passió d'Esparreguera (JOCPE), on descata la presència de l'abrerenca Alba Hinojosa de la Cerda, com a fundadora i violinista en aquesta orquestra (foto).
        

L'Associació Naturalista d'Abrera (ANDA), va quedar finalista del Premi  Ramon Farreras i Ollé a la Preservació d’Espais Naturals, la Sostenibilitat i la Cultura Rural. (foto)

 

AlbaAnda

    


  • Premi Agnès Canalies 2016
  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

COMENTARIS

Deixeu la vostra opinió

No hi ha comentaris.

INFORMA'T

BIBLIOTECA > Actualitat
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25