Logotip Biblioteca d'Abrera Josep Roca i Bros
Escut Ajuntament d'Abrera

ACTUALITAT

 • IMG_20191204_094201.jpg

  Calendari d'advent

  4/12/2019

  Des del dia 1 fins els 24 de desembre, cada dia us farem una recomanació de lectura, ja sigui infantil o d'adults. Us animeu a passar per la biblio i endur-vos aquesta recomanació a casa? Portareu com a detellet un punt de llibre nadalenc, i a més, podreu participar al sorteig de la Panera Cultural de Nadal!

 • Bibliolab artístic.png

  BiblioLabs

  11/10/2019

  Els BiblioLabs us proposen ser els protagonistes de la biblioteca. Us convidem a general i compartir coneixement a partir de l'experimentació i la innovació en camps com la tecnologia, la ciència, l'art o la literatura.
   
  Amb el BiblioLab, entre tots fabriquem coneixements d'una manera creativa. No us perdeu el 3 que tenim programats!
   
  * Màgia o química?
  * Juguem amb les il·lusions òptiques
  * Fes el teu moc: slime

 • BP

  Biblioteca de pares i mares

  4/9/2017

  Un espai amb llibres, revistes, vídeos, recomanacions web i altres recursos on trobaràs informació sobre la maternitat i la paternitat. Els temes són: abans de ser pare, adopció i acolliment, activitats en família, salut i alimentació, embaràs i nadó. Destaca l’apartat dedicat a la psicologia: realitats familiars, germans, límits, aprenentatge, la son, adolescents, sexualitat i educació en valors.

 • Món laboral

  Món laboral

  4/8/2016

  És una secció orientada a la recerca de feina i recursos per a la millora en l’àmbit laboral. Els temes que inclou són: mercat de treball, cerca de feina, emprenedoria, equips de treball, qualitat, venda i màrqueting i treballar a l'administració pública. El prestatge virtual de món laboral ofereix recursos, recomanacions, informació i eines actualitzades sobre aquesta temàtica.

 • Logo DIY

  DiY Fes-ho tu mateix

  4/8/2016

  DIY o Fes-ho tu mateix és una secció dedicada al món de les manualitats,
  T’oferim una àmplia selecció de títols que fomenten l’esperit creatiu i d’autosuficiència en tots els àmbits de la vida: bricolatge, decoració, manualitats, labors, patronatge, costura, arts tèxtils..... Ja sigui arran de la crisi dels darrers anys o simplement pel gust de fer quelcom creatiu amb les pròpies mans, cada cop són més els adeptes del fenomen “Fes-ho tu mateix”.

 • Logo Món àrab

  Cultura Àrab

  3/8/2016

  Secció de la biblioteca que conté llibres i altres materials sobre la cultura dels païssos àrabs (història, religió, llengua, receptes de cuina, etc.). Inclou un apartat especial per a l’aprenentatge de la llengua àrab, A més de materials específics per a l’aprenentatge de castellà i català adreçats a persones d’origen àrab.

 • Carnet biblioteques

  e-biblio

  6/6/2016

  Com funciona? Només has de tenir el teu carnet de la biblioteca. En aquest vídeo trobaràs tota la informació per poder començar a llegir amb el teu dispositiu (tablet, e-book, etc.).

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

BIBLIOTECA > Actualitat
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25